Direct een
afspraak maken
EPTE-elektrolyse en shockwave
EPTE-elektrolyse: behandeling van peesklachten

Fysiotherapie Van Hoof beschikt over de meest innovatieve behandelmethoden voor peesklachten, waaronder Echogeleide Percutane Electrolyse (EPTE). De behandeling vindt plaats onder echogeleiding, waarbij we een heel dun naaldje in het aangedane gebied brengen. Via elektrische stroom wordt een biochemisch proces in gang gezet dat weefsels herstelt. EPTE-behandeling wordt altijd ondersteund met een oefenprogramma op maat. Die combinatie helpt om zelfs hardnekkige chronische peesklachten te verminderen.

Extracorporele shockwave therapie
Heeft u last van chronische pijn, zoals hielspoor, schouderverkalking of een tennisarm? Dan kan shockwave therapie mogelijk uitkomst bieden. Shockwave therapie maakt gebruik van een apparaat dat geluidsgolven in het lichaam stuurt via een behandelpistool. De fysiotherapeut kan na een echografisch onderzoek het shockwave apparaat zodanig instellen dat de golven gefocust op een juiste plaats in het lichaam een mechanisch effect veroorzaken. De doel van shockwavetherapie is het bevorderen van het lichaamseigen herstelvermogen ter plekke van de klacht.


Vergoeding kosten EPTE en shockwave therapie
EPTE en shockwave therapie zijn onderdeel van fysiotherapie. Er zijn daarom geen extra kosten aan verbonden. Als u niet of onvolledig verzekerd bent voor fysiotherapie, dan komen de kosten voor eigen rekening.


Direct een afspraak maken