Direct een
afspraak maken
Optimaal Fit

Fitnessprogramma Optimaal Fit

Optimaal Fit is een toegankelijk fitnessprogramma dat wordt uitgevoerd onder begeleiding van de fitcoaches van Fysiotherapie Van Hoof op de locatie in Dommelen. Op onze locatie in Dommelen zijn uitstekende trainingszalen aanwezig met moderne apparatuur en een met airco geconditioneerde ruimte. Er wordt gestart met een kennismakingsgesprek waarin doelen worden opgesteld. Elke drie maanden zal een coachingsgesprek plaatsvinden waarbij deze opgestelde doelen worden besproken. Hiernaast bieden wij ook mogelijkheden om te werken aan uw leefstijl, denk aan voeding, mentale fitheid en gedrag. Samen met een team van specialisten werken we samen voor een optimaal resultaat.

Met onze Fysio Van Hoof app kunt u uw trainingsmomenten makkelijk inplannen, en ook een testmoment met de coach is eenvoudig te plannen. Groepen bestaan uit maximaal 8-12 deelnemers. 

Voor wie is Optimaal Fit bedoeld?

Optimaal Fit is er voor iedereen die graag in een veilige setting onder professionele begeleiding wil werken aan zijn gezondheid. Er is altijd een fitcoach aanwezig om u te begeleiden. Ook als u rug-en nekklachten, artritis, reuma, overgewicht of hart- en longklachten heeft. U kunt bij ons ook terecht na een oncologische behandeling, na een sportblessure en als u fit en gezond ouder wil worden. 


Deskundige begeleiding door fitcoaches

Onze fitcoaches zijn opgeleid om u te begeleiden tijdens het sporten en op het gebied van een gezonde leefstijl. Zij kijken naar uw persoonlijke doelen en stellen aan de hand daarvan een passend programma op. Samen met u evalueren we en bekijken we of het schema voldoende passend is bij de gekozen doelstellingen. Zo blijft u effectief en gemotiveerd trainen, terwijl wij zorgen voor stimulans en deskundigheid.


Direct een afspraak maken