Direct een
afspraak maken
Vitaal & Fit

Wilt u graag fit en vitaal blijven, maar vindt u de sportschool te druk? Bent u op zoek naar fysieke training met doelstellingen op functioneel niveau? Dan bent u bij Fysiotherapie Van Hoof aan het juiste adres. Vitaal & Fit biedt passende, uitdagende en verantwoorde mogelijkheden tot bewegen voor kwetsbare ouderen en voor mensen die een revalidatietraject hebben afgerond. Lang niet alle ouderen zijn kwetsbaar. Kwetsbaarheid is een optelsom van een aantal risicofactoren, zoals een hoge leeftijd, beperkingen in het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, slecht lopen of zien, verminderde balans, vermoeidheid of geheugenverlies.

Trainen in kleine groepjes
U traint in groepjes van maximaal zes personen in een rustige oefenzaal. Een gespecialiseerde fysiotherapeut stelt een individueel trainingsschema voor u op, afgestemd op uw behoeften en wensen. Denk hierbij aan uithoudingsvermogen, kracht en balans, vaak in relatie tot activiteiten uit het dagelijks leven. Daarnaast kunt u eventueel contact leggen met andere deelnemers.


Intake Vitaal & Fit
Wilt u aan de slag met Vitaal & Fit, dan doen we eersteen intake om te bepalen of het programma bij u past. Als dat zo is, brengen we direct uw startniveau en doelstellingen in kaart. U kunt bij Vitaal & Fit lange perioden trainen, maar ook tijdelijk trainen is mogelijk. We testen en evalueren uw voortgang regelmatig. Als uw fitheid en zelfstandigheid stijgen, kunt u mogelijk naar een andere vorm van training overstappen. Onze Excellent Fit-groepenzijn dan een goede optie.


Direct een afspraak maken