Direct een
afspraak maken
Expertisecentra
Valkenswaard

Om éxtra hoogwaardige zorg te leveren hebben wij ervoor gekozen op verschillende gebieden onderscheidend te zijn. Binnen deze expertisecentra krijgt de cliënt alle aandacht en zorg passend bij dat focusgebied. Zo kunnen gecombineerde onderzoeken of behandelingen plaatsvinden, indien mogelijk zelfs op dezelfde dag en wordt het resultaat meteen met u besproken.

Expertisecentra logo

Fysiotherapie
Van Hoof


Fysiotherapie van Hoof is het moederbedrijf waar u terecht kunt voor bijna alle vormen van fysiotherapie. Fysiotherapie van Hoof biedt haar klanten excellente zorg. Hierbij zijn samenwerking, professionaliteit, vertrouwen, prettige sfeer en transparantie de sleutelwoorden. 

Onze visie: “Excellent in Zorg”.


Bezoek website
Expertisecentra logo

Expertisecentrum
RevaVitaal


RevaVitaal is gespecialiseerd in zorg voor mensen met neurologische aandoeningen of klachten die te maken hebben met ouder worden. Dat vraagt specifieke kennis van veelal complexe of meervoudige zorgproblemen. We werken gericht op uw hulpvraag, uw eigen regie, dichtbij en met vele samenwerkende disciplines. Voor een schouderklacht, revalidatie na nieuwe heup of knie of complexe zorg bij de ziekte van Parkinson of beroerte kunt u terecht bij RevaVitaal. RevaVitaal is de nieuwe naam voor Medi 50+.


Bezoek website
Expertisecentra logo

Expertisecentrum
Lies+Buikwand


Expertisecentrum Lies + buikwand is gespecialiseerd in chronische pijnklachten aan lies en buikwand. We richten ons nadrukkelijk op buikwandpijn, en niet op pijn die vanuit de buikholte of organen komt. Onze aanpak is multidisciplinair en dat betekent dat verschillende specialisten bij u betrokken zijn. Zij zorgen samen voor een heldere diagnose en een behandeladvies op maat.

 

De website van Expertisecentrum Lies + buikwand komt er aan!


Bezoek website

Expertisecentra logo

Expertisecentrum
Nekcentrum


Nekcentrum Valkenswaard is een expertisecentrum voor de diagnostiek en behandeling van nek- en nekgerelateerde klachten, zoals whiplash, hoofdpijn, duizeligheid, chronische nekklachten en kaakklachten. We beschikken over de meest actuele wetenschappelijk onderbouwde kennis en kunde op het gebied van nek- en nekgerelateerde problemen. Ons multidisciplinair team kan daardoor zowel eenvoudige als complexe nekklachten effectief aanpakken.


Bezoek website
Expertisecentra logo

Expertisecentrum
Oncologie


Het expertisecentrum Oncologie is een multidisciplinair centrum waarin meerdere disciplines gespecialiseerd in de oncologie samenwerken.

De behoefte aan zorg en nazorg bij kanker is groot doordat steeds meer mensen kanker krijgen en deze ziekte overleven.

Het expertisecentrum Oncologie is er voor alle mensen die kanker hebben of hebben gehad in alle fases van een ziekteproces (voorafgaand aan een operatie, tijdens de medische behandelingen zoals chemotherapie en radiotherapie, na afloop van de medische behandelingen (curatieve fase), de palliatieve fase en de terminale fase).

 


Bezoek website
Expertisecentra logo

Expertisecentrum
Sport+Revalidatie De Wedert


Expertisecentrum Sport + Revalidatie De Wedert in Valkenswaard biedt innovatieve sport- en beweegzorg, vanuit een passie voor gezondheid, sport en bewegen. Ons multidisciplinaire team doet niets liever dan u helpen om zo snel mogelijk weer te gaan sporten.

We zijn er voor jong en oud, topsporters en recreatieve actievelingen. U kunt bij ons terecht met acute en chronische (sport)blessures, voor sportrevalidatie na een operatie en preventie van blessures. Ook voor het verbeteren van uw sportprestaties en alle klachten die zijn ontstaan door uw sport staan we voor u klaar. We bieden verschillende vormen van training en coaching en zorgen voor een uitdagende en plezierige beweegcultuur.


Bezoek website

Expertisecentra logo

Bekkenteam De Kempen

Het expertisecentrum voor (complexe) klachten op het gebied van de lage rug, het bekken en de bekkenbodem. Lage rug en bekken(bodem)klachten komen veel voor en we zien frequent een sterke relatie tussen deze klachten. Ons team van specialisten bestaat uit een bekkenfysiotherapeut, manueel therapeut, ergotherapeut, psycholoog en, waar wenselijk, kan ook een diëtiste worden ingezet. 

Het expertisecentrum Bekkenteam De Kempen is onderdeel van Fysiotherapie Van Hoof en is gevestigd in Therapiecentrum Valkenswaard en Gezondheidscentrum Westerhoven.


Bezoek website