Ellen Coppens-Winters
Email: info@ellenwinters.nl

Diëtetiek / expertise maag - darmklachten - lactose intolerantie - voeding bij kanker - ondervoeding - diabetes - Chronische longziekten - geriatrie - kauw en slikproblemen / koolhydraatbeperkt dieet / pre- en postoperatieve zorg

Uitdaging:
"Diëten is geen synoniem voor niet lekker eten."  Mijn uitdaging is mensen te helpen ontdekken wat goed is voor hun lijf met behoud van kwaliteit van leven.


Waarom Fysiotherapie Van Hoof: 
Samenwerken met de fysiotherapeuten van Van Hoof heeft er mede voor gezorgd dat ik als eerstelijns diëtist en zelfstandige toch het teamgevoel heb, waar overleg altijd mogelijk is. Tevens leren we van elkaar en weten we van elkaar welke aanpak nodig is om klachten te kunnen verminderen en te zorgen dat de cliënten met hun klacht op de juiste plek terecht komen.


Typisch Ellen:
Empathisch, ondernemend, gedreven, vindingrijk en teamplayer . Naast haar werk is Ellen veel te vinden bij haar man en 3 kinderen. Ze houdt van bezoeken van concerten, koken en lekker eten met familie en vrienden. Maar staat ook graag op het handbalveld en op de lange latten.


Direct een afspraak maken