Drs. Kiara Kuipers
Email: k.kuipers@fysiovanhoof.nl

MSc. Oncologisch Fysiotherapeut – Oedeemtherapeut – Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie bij inwendige aandoeningen – Lid van het OncoNet (Oncologisch Netwerk) – Mamma care – Algemeen Fysiotherapeut

Zorg ‘op maat’ leveren voor de patiënt door kundig en multidisciplinair samen te werken. Mijn uitdaging is om m.n. de Oedeemtherapie en Oncologie Fysiotherapie verder op de kaart zetten, daar ligt mijn passie! 


Waarom Fysio van Hoof:

De ‘drive’ van een enthousiast team en de visie: excellent in zorg, maakt mij enthousiast en sprak me direct aan. Fysio van Hoof is een uitdagende innoverende praktijk waar een breed scala aan groei en ontwikkelingsmogelijkheden aanwezig zijn, waardoor je het beste uit jezelf kan halen. Dit prikkelt je als fysiotherapeut om je kennis en kunde te blijven verbeteren en werkt tevens positief voor de kwaliteit van de praktijk.


Typisch Kiara:

Ambitieus, empathisch, gemotiveerd, geduldig en sociaal. Ik vind het belangrijk dat de  patiënt zich op zijn/haar gemak voelt bij mij. Naast mijn werk fitness ik graag en hou van vrije tijd momenten met vrienden en vriendinnen.


BIG 19921711604


Direct een afspraak maken