Peter Dommels
Email: p.dommels@fysiovanhoof.nl - peter@sportenrevalidatie.nl

Sportfysiotherapie (Msc) / sportspecifieke revalidatie van top- en breedte sporters / diagnostiek sportblessures / Athletic Skills & Motorisch leren in revalidatie, prestatie en preventie / docent lichamelijke opvoeding

Uitdaging:
“Mijn uitdaging ligt in het opzoeken van grenzen, zowel samen met sporter als voor mij persoonlijk. Mijn streven is om het beste in de sporter naar boven te halen. Met veel passie voor sport en het vak fysiotherapie hoop ik mijn steentje bij te dragen aan het ontwikkelen van een duurzame, blessurearme sportcarrière voor een sterkere, snellere en een fittere sporter. Mijn motto is: “If you can’t do it, you can’t do it yet!”


Waarom Fysiotherapie Van Hoof:
“Fysiotherapie Van Hoof wil excellente zorg bieden aan haar cliënten. Dat past helemaal bij mij: persoonlijk streef ik naar ontwikkeling van het vak sportfysiotherapie, zodat we samen de (sport)fysiotherapeutische zorg kunnen optimaliseren. Onze praktijk heeft alle mogelijkheden om dat te bereiken.”


Typisch Peter:
gedreven, passie voor sportfysiotherapie, sport en bewegen, avontuurlijk, enthousiast, leergierig, sociaal, tikkeltje eigenwijs, innovatief, creatief. Geniet van uitdagende sporten zoals kitesurfen, snowboarden , voetbal en crossfit.


BIG 19915923204


Direct een afspraak maken