Werken bij Fysiotherapie Van Hoof
Fysiotherapie Van Hoof is een ambitieuze fysiotherapiepraktijk met vijf vestigingen in Valkenswaard en omgeving. We zijn een brede toppraktijk en zijn bovendien aangemerkt als PlusPraktijk. Om éxtra hoogwaardige zorg te leveren hebben wij ervoor gekozen op verschillende gebieden onderscheidend te zijn op onze 5 expertisecentra. Binnen deze expertisecentra krijgt de cliënt alle aandacht en zorg passend bij dat focusgebied. Zo kunnen gecombineerde onderzoeken of behandelingen plaatsvinden, indien mogelijk zelfs op dezelfde dag en wordt het resultaat meteen met u besproken.

Ons gezellige team bestaat uit een groot aantal gespecialiseerde fysiotherapeuten op topniveau en we werken nauw samen om onze cliënten excellente zorg te bieden. Daarnaast is samenwerking met zorgspecialisten in de regio van groot belang. Innovatie staat centraal in onze praktijk en we geven collega’s alle kansen om zich verder te ontwikkelen. Gedreven, vernieuwend, vol passie en enthousiast? Dan past werken bij Fysiotherapie Van Hoof zeker bij jou.

Fysiotherapie Van Hoof als opleidingspraktijk
In de zorg ben je nooit uitgeleerd. Wetenschappelijk onderzoek zorgt steeds voor nieuwe inzichten en behandelmethoden en die ontwikkelingen volgen wij op de voet. Naast de verplichte nascholing voor onder andere fysio- en ergotherapeuten investeren we veel in opleiding en specialisatie van onze therapeuten. Daarnaast bieden we als opleidingspraktijk stageplekken aan vierdejaars studenten, die onder begeleiding patiënten onderzoeken en behandelen. Het spreekt voor zich dat voor stagiaires dezelfde strenge (beroeps)eisen gelden op het gebied van kwaliteit en privacy als voor onze eigen therapeuten. Ook voor de opleiding Manuele Therapie (SOMT) zijn we stageadres en leiden we manueel therapeuten mee op.

Geïnteresseerd?
Stuur ons graag je cv met een begeleidende motivatiebrief. Deze mag je richten aan Annemarie Pollmann, a.pollmann@fysiovanhoof.nl.

VacaturesFysiotherapeut en master manueel therapeut (i.o.) 20 - 40 uur
Wegens uitbreiding van ons team + een waarneming zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut en een master manueel therapeut (i.o.). Een combinatie met managementfunctie ligt binnen de mogelijkheden.
Lees meer

Manueeltherapeut
Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar: Een manueeltherapeut (25 – 40 uur)
Lees meer

Geriatrie/neurorevalidatie fysiotherapeut
Wij zijn op zoek naar een geriatrie/neurorevalidatie fysiotherapeut voor een waarneming. Het betreft een functie voor 12 - 36 uur.
Lees meer