Werken bij Fysiotherapie Van Hoof
Fysiotherapie Van Hoof is een ambitieuze fysiotherapiepraktijk met vijf vestigingen in Valkenswaard en omgeving. We zijn een brede toppraktijk en zijn bovendien aangemerkt als PlusPraktijk. Om éxtra hoogwaardige zorg te leveren hebben wij ervoor gekozen op verschillende gebieden onderscheidend te zijn op onze 5 expertisecentra. Binnen deze expertisecentra krijgt de cliënt alle aandacht en zorg passend bij dat focusgebied. Zo kunnen gecombineerde onderzoeken of behandelingen plaatsvinden, indien mogelijk zelfs op dezelfde dag en wordt het resultaat meteen met u besproken.

Ons gezellige team bestaat uit een groot aantal gespecialiseerde fysiotherapeuten op topniveau en we werken nauw samen om onze cliënten excellente zorg te bieden. Daarnaast is samenwerking met zorgspecialisten in de regio van groot belang. Innovatie staat centraal in onze praktijk en we geven collega’s alle kansen om zich verder te ontwikkelen. Gedreven, vernieuwend, vol passie en enthousiast? Dan past werken bij Fysiotherapie Van Hoof zeker bij jou.

Fysiotherapie Van Hoof als opleidingspraktijk
In de zorg ben je nooit uitgeleerd. Wetenschappelijk onderzoek zorgt steeds voor nieuwe inzichten en behandelmethoden en die ontwikkelingen volgen wij op de voet. Naast de verplichte nascholing voor onder andere fysio- en ergotherapeuten investeren we veel in opleiding en specialisatie van onze therapeuten. Daarnaast bieden we als opleidingspraktijk stageplekken aan vierdejaars studenten, die onder begeleiding patiënten onderzoeken en behandelen. Het spreekt voor zich dat voor stagiaires dezelfde strenge (beroeps)eisen gelden op het gebied van kwaliteit en privacy als voor onze eigen therapeuten. Ook voor de opleiding Manuele Therapie (SOMT) zijn we stageadres en leiden we manueel therapeuten mee op.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in de vacature voor Manager en ervaren fysio- of manueeltherapeut? Stuur ons graag je cv met een begeleidende motivatiebrief. Deze mag je richten aan Annemarie Pollmann, a.pollmann@fysiovanhoof.nl.

Ben je geïnteresseerd in de vacature voor Backoffice medewerker financieel? Stuur ons graag je cv met een begeleidende motivatiebrief. Deze mag je richten aan Angela Leenders, a.leenders@fysiovanhoof.nl.

Vacatures
Manager en ervaren fysio- of manueeltherapeut

Backoffice medewerker financieel

Stages
De stageplekken voor het schooljaar 2020/2021 zijn op dit moment al volledig gevuld. 

 

VacaturesErgotherapeut
Vanwege groei en ambitie willen wij op korte termijn ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een ergotherapeut. Ben jij die topper die ons team komt versterken?
Lees meer

Fysiotherapeut en master manueel therapeut (i.o.) 20 - 40 uur
Wegens uitbreiding van ons team + een waarneming zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut en een master manueel therapeut (i.o.). Een combinatie met managementfunctie ligt binnen de mogelijkheden.
Lees meer

Manueeltherapeut
Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar: Een manueeltherapeut (25 – 40 uur)
Lees meer

Office manager 26 - 30 uur
Fysiotherapie van Hoof & Expertisecentra Vanwege groei en ambitie willen wij op korte termijn ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een office manager. Ben jij die duizendpoot die ons team komt versterken (minimaal 28 uur)?
Lees meer

Kinderfysiotherapeut
Wij zijn op zoek naar een kinderfysiotherapeut. Ben jij die topper die ons team komt versterken?
Lees meer

Managementrol Expertisecentrum Sport+Revalidatie i.c.m ervaren fysio- of manueel therapeut 20-40 uur per week
We nodigen je uit te reageren als je - de manager en fysio- of manueel therapeut bent met sterke affiniteit op sportgebied - de manager bent met ervaring in de zorg en op sportgebied - de fysio- of manueel therapeut bent met ervaring op sportgebied, echo-epte-shockwave die wij zoeken !
Lees meer

Backoffice medewerker financieel 26-28 uur per week
Krijg jij een warm gevoel van cijfers? Werk jij secuur en kunnen wij jou de dagelijkse boekhouding toevertrouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als backoffice kracht ben jij de financiële duizendpoot van de organisatie en de kracht achter het secuur verwerken van de declaraties, boekhouding en financiële management. Een leeromgeving past het beste bij jou zodat je jouw functie verder kunt blijven uitbreiden en werkzaamheden kunt doen die passen bij de persoonlijke competenties en het doel van de organisatie.
Lees meer