Werken bij Fysiotherapie Van Hoof
Fysiotherapie Van Hoof is een ambitieuze fysiotherapiepraktijk met vijf vestigingen in Valkenswaard en omgeving. We zijn een brede toppraktijk en zijn bovendien aangemerkt als PlusPraktijk. Om éxtra hoogwaardige zorg te leveren hebben wij ervoor gekozen op verschillende gebieden onderscheidend te zijn op onze 5 expertisecentra. Binnen deze expertisecentra krijgt de cliënt alle aandacht en zorg passend bij dat focusgebied. Zo kunnen gecombineerde onderzoeken of behandelingen plaatsvinden, indien mogelijk zelfs op dezelfde dag en wordt het resultaat meteen met u besproken.

Ons gezellige team bestaat uit een groot aantal gespecialiseerde fysiotherapeuten op topniveau en we werken nauw samen om onze cliënten excellente zorg te bieden. Daarnaast is samenwerking met zorgspecialisten in de regio van groot belang. Innovatie staat centraal in onze praktijk en we geven collega’s alle kansen om zich verder te ontwikkelen. Gedreven, vernieuwend, vol passie en enthousiast? Dan past werken bij Fysiotherapie Van Hoof zeker bij jou.

Fysiotherapie Van Hoof als opleidingspraktijk
In de zorg ben je nooit uitgeleerd. Wetenschappelijk onderzoek zorgt steeds voor nieuwe inzichten en behandelmethoden en die ontwikkelingen volgen wij op de voet. Naast de verplichte nascholing voor onder andere fysio- en ergotherapeuten investeren we veel in opleiding en specialisatie van onze therapeuten. Daarnaast bieden we als opleidingspraktijk stageplekken aan vierdejaars studenten, die onder begeleiding patiënten onderzoeken en behandelen. Het spreekt voor zich dat voor stagiaires dezelfde strenge (beroeps)eisen gelden op het gebied van kwaliteit en privacy als voor onze eigen therapeuten. Ook voor de opleiding Manuele Therapie (SOMT) zijn we stageadres en leiden we manueel therapeuten mee op.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in de vacature voor 2 Fitcoaches, Ergotherapeut, Manager en ervaren fysio- of manueeltherapeut, of Ervaren echografist / (sport)fysiotherapeut ? Stuur ons graag je cv met een begeleidende motivatiebrief. Deze mag je richten aan Annemarie Pollmann, a.pollmann@fysiovanhoof.nl.

Vacatures

2 Fitcoaches 10-25 uur per week

Ergotherapeut 32 uur p/w

Manager en ervaren fysio- of manueeltherapeut

Ervaren echografist / (sport)fysiotherapeut

Sportfysiotherapeut (sport i.o.) 24-40 uur per week

Stages
De stageplekken voor het schooljaar 2020/2021 zijn op dit moment al volledig gevuld. 

 

VacaturesErvaren echografist / (sport)fysiotherapeut 24-40 uur per week
Ervaren echografist / (sport)fysiotherapeut 24-40 uur per week Fysiotherapie Van Hoof & Expertisecentra Valkenswaard Ben jij een ervaren gepassioneerd echografist / (sport)fysiotherapeut. Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Managementrol Expertisecentrum Sport+Revalidatie i.c.m ervaren fysio- of manueel therapeut 20-40 uur per week
We nodigen je uit te reageren als je - de manager en fysio- of manueel therapeut bent met sterke affiniteit op sportgebied - de manager bent met ervaring in de zorg en op sportgebied - de fysio- of manueel therapeut bent met ervaring op sportgebied, echo-epte-shockwave die wij zoeken !
Lees meer

Sportfysiotherapeut (sport i.o.) 24-40 uur per week
Ben jij een gepassioneerde sportfysiotherapeut? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Ergotherapeut 32 uur p/w
Ergotherapeut 32 uur p/w Vanwege groei en ambitie willen wij op korte termijn ons team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een ergotherapeut. Ben jij die topper die ons team komt versterken?
Lees meer

2 Fitcoaches 10-25 uur per week
Wij zoeken een enthousiaste, sportieve, ondernemende en ambitieuze fitnesstrainer/sportkundige met commerciële vaardigheden die onze klanten in kleine groepen gaat begeleiden.
Lees meer