Vacature
Fysiotherapeut en master manueel therapeut (i.o.) 20 - 40 uur

Functie-omschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van eerste- en tweedelijns patiëntenpopulatie in een eerste / anderhalve lijn centrum. Je zult actief zijn in de excellente “breedte” praktijken van Fysiotherapie Van Hoof en in het Nekcentrum. Het Nekcentrum is een multidisciplinair expertisecentrum. Behandeling en begeleiding is zowel individueel als in groepsverband. Je levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van je specialisatie samen met je collega’s. Het actief kunnen samenwerken met externe partijen en binnen onze multidisciplinaire setting is van belang.

Je maakt deel uit van een team van 23 fysiotherapeuten die allen één of meerdere specialisatie(s) hebben, ergotherapeut, podotherapeut, diëtiste, logopediste, neuropsycholoog, coaches, personal/performance trainer en sportmasseur en je zal werkzaam zijn op circa 2 locaties. Je neemt deel aan team en werkgroep gebonden overlegvormen.

Wij vragen
Om optimaal te functioneren vragen wij een gepassioneerde fysio- en manueeltherapeut die zich goed voelen binnen onze visie “Excellent in zorg”. Je beschikt verder tenminste over de competenties hoge collegialiteit, leergierig, klantgerichtheid, proactief en flexibel. Je hebt verder goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.

Pre:

  • 3 jaar werkervaring en affiniteit met oefentherapie (van de nekregio)
  • Managementervaring

Dienstverband
20 tot 30/40 uur (afhankelijk van mogelijkheden en wensen).
Ingang vacature: 1 februari en 1 maart 2020. Geleidelijke instroom is mogelijk.

Werktijden
In overleg

Aanvullende informatie en salaris
Fysiotherapie Van Hoof is HCA/PLUS gecertificeerd*****, is voorkeursleverancier voor CZ-groep, Achmea Zorg, Toppraktijk Menzis en De Friesland en is actief lid van SelectFysio en FysioTopics. Er is ruimte voor hoogwaardige therapie met innovatie en er lopen diverse ontwikkelingen en pilots met zorggroepen en ziekenhuizen. Er bestaat een nauwe samenwerking met Maxima Medisch Centrum, ParaMáx, SportMáx, Blixembosch / Libra, Topsupport, St. Anna Ziekenhuis, Catharinaziekenhuis en ViaSana.

De medewerkers vormen een hecht team met veel interactie op en buiten de werkvloer. Een positieve teamspirit is een kernwaarde binnen de organisatie. Naast Fysiotherapie Van Hoof zijn er nog 5 expertisecentra onderdeel van Fysiotherapie Van Hoof, te
weten RevaVitaal, Nekcentrum, Sport+Revalidatie De Wedert, Lies+Buikwandpijn en Q-Axis. De arbeidsovereenkomst is gebaseerd op een combinatie van de oude en nieuw voorgestelde CAO vrijgevestigde fysiotherapeuten en bestaat uit een schalensysteem met vast salaris.

Informatie en solliciteren:
Meer informatie en sollicitatie kunt u richten aan Annemarie Pollmann.
Graag ontvangen we uw cv en motivatiebrief voor 1 februari 2019.
a.pollmann@fysiovanhoof.nl - www.fysiovanhoof.nl - www.nekcentrumvalkenswaard.nl
Stuur reactie