Vacature
Manueeltherapeut

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar:

Een manueeltherapeut (25 – 40 uur)

Specialisatie of sterke affiniteit op het gebied van sport is een pré.

Functie-omschrijving:
Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van eerste- en tweedelijns patiëntenpopulatie in een eerste / anderhalve lijn centrum. Behandeling en begeleiding is zowel individueel als in groepsverband.

Je levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van je specialisatie samen met je collega’s. Het actief kunnen samenwerken met externe partijen en binnen onze multidisciplinaire setting is van belang  Je werkt daarbij intensief samen met de andere disciplines binnen Fysio- en Manuele Therapie Van hoof, het regionaal Nekcentrum en Medi50+ en maakt deel uit van een team van 22 fysiotherapeuten die allen één of meerdere specialisatie(s) hebben (of i.o.), ergotherapeut, podotherapeut, diëtiste, logopediste, neuropsycholoog en psycholoog en je zal werkzaam zijn op 1 of 2 locaties. Je neemt deel aan team- en werkgroep gebonden overlegvormen.

Wij vragen Om optimaal te functioneren vragen wij een gepassioneerde manueeltherapeut die zich goed voelt binnen onze visie “Excellent in zorg”. Je beschikt verder tenminste over de competenties hoge collegialiteit, leergierig, klantgerichtheid, pro actief en flexibel. Je hebt verder goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Je bent echt gedreven en ziet manueel therapie in brede zin en samenwerken met andere specialisaties / disciplines als een echte uitdaging.

Dienstverband: 25 tot 40 uur (afhankelijk van mogelijkheden en wensen) 

Ingang vacature: per direct. Geleidelijke instroom is mogelijk.

Werktijden: In overleg

Aanvullende informatie en salaris:

Praktijk voor Fysio- en Manuele Therapie Van Hoof heeft 4 locaties en daarnaast is het THERAPIEcentrum Valkenswaard onderdeel van Praktijk voor Fysio- en manuele Therapie Van Hoof. Binnen het THERAPIEcentrum Valkenswaard zijn gevestigd: het regionaal Nekcentrum, Medi 50 + en Medinello.

Praktijk voor Fysio- en Manuele Therapie Van Hoof is HCA/PLUS gecertificeerd (5 sterren), is voorkeurleverancier voor CZ-groep, Zilveren Kruis, Toppraktijk Menzis en De Friesland en is actief lid van SelectFysio en FysioTopics. Er is ruimte voor hoogwaardige therapie met innovatie en er lopen diverse ontwikkelingen en pilots met zorggroepen en ziekenhuizen. Er bestaat een nauwe samenwerking met Maxima Medisch Centrum, ParaMáx, SportMáx, Blixembosch / Libra, Topsupport, St. Anna Ziekenhuis, Catharinaziekenhuis en ViaSana.

De medewerkers vormen een hecht team met veel interactie op en buiten de werkvloer. Een positieve teamspirit is een kernwaarde binnen de organisatie. De arbeidsovereenkomst is gebaseerd op een combinatie van de oude en nieuw voorgestelde CAO vrijgevestigde fysiotherapeuten en bestaat uit een schalensysteem met vast salaris. Informatie en solliciteren:

Meer informatie en sollicitatie kunt u richten aan Annemarie Pollmann. Graag ontvangen we uw cv en motivatiebrief.
Stuur reactie