Vacature
2 Fitcoaches 10-25 uur per week

Wij zoeken een enthousiaste, sportieve, ondernemende en ambitieuze fitnesstrainer/sportkundige met commerciële vaardigheden die onze klanten in kleine groepen gaat begeleiden.

Het leuke, dat vinden wij althans, aan deze vacature is dat je samen met je collega fitness trainers en fysiotherapeuten inspraak hebt in het uitwerken van onze beweegprogramma’s en het opzetten en ontwikkelen van de beweegprogramma’s. Je zoekt en hebt verbinding met de fysiotherapeuten en je draagt samen zorg voor de kwaliteit van begeleiding. We zoeken een flexibele teamspeler met veel energie en een positieve instelling. Een specialist met een groot verantwoordelijkheidsgevoel waarbij álle klanten even belangrijk zijn. Het is een pré als je in het bezit bent van het certificaat Beweegkuur- instructeur of bent opgeleid als leefstijlcoach. Als team verzorg je alle beweegvormen gedurende de week.

Deze competenties zoeken wij:
● Je bent enthousiast
● Je bent sportkundige in opleiding en/of
● Je hebt minimaal MBO sport en bewegen afgerond
● Je gaat geen uitdaging uit de weg
● Je hebt ervaring als Fitness Coach
● Je bent 10-25 uur per week beschikbaar
● Je bent ondernemend
● Je hebt een winnaarsmentaliteit
● Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
● Je bent collegiaal, flexibel en een teamplayer
● Je bent een doorzetter

Dit mag je van ons verwachten:
● Een super leuk, professioneel en energiek team dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan
● Flexibiliteit, vooral wanneer je zelf ook flexibel bent
● Een omgeving waarin zelfontwikkeling ondersteund en gewaardeerd wordt
● Sportieve werkomgeving waar je (buiten je werkuren) gebruik van kunt maken
● Prettige, dynamische en ongedwongen werksfeer
● Multidisciplinaire werkomgeving

Ons team:
Ons team bestaat uit de volgende zorgprofessionals: 24 fysiotherapeuten en daarnaast nog diverse andere paramedici: ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, podotherapeut, psycholoog, gnatoloog, personal trainers, mindfulness trainer en sportmasseur. Daarnaast beschikken we over een krachtig front- en backoffice team.

Fysiotherapie Van Hoof en de daaronder vallende expertisecentra Sport+Revalidatie, Nekcentrum, RevaVitaal, Lies+Buikwand, Oncologie is HCA/PLUS gecertificeerd (5 sterren), is voorkeursleverancier voor verschillende zorgverzekeraars en is actief lid van SelectFysio, FysioTopics en Wittemeer. Er is sprake van hoogwaardige therapie met innovatie en er lopen diverse ontwikkelingen en pilots met zorggroepen en ziekenhuizen. Er bestaan nauwe samenwerkingen met Maxima Medisch Centrum, ParaMáx, SportMáx, Blixembosch /
Libra, Topsupport, St. Anna Ziekenhuis, Catharina Ziekenhuis, ViaSana en Villa expertcare. Therapie en bewegen zien wij als een geheel. Onze beweeggroepen sluiten nauw aan bij therapie en vice
versa. Dit resulteert in trainingsvormen op maat in beperkte groepsgrootte met professionele begeleiding.

Ga jij bijdragen aan het succes van Fysiotherapie Van Hoof?

Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór 22 september naar Fysiotherapie Van Hoof t.a.v. Annemarie Pollmann (a.pollmann@fysiovanhoof.nl). Voor vragen over deze vacature kun je je richten tot Annemarie Pollmann, via mail of 040-2043756.
Stuur reactie